Hej och wälkomna till W-sektionen!

Som nyantagen på Civilingenjörsprogrammet med inriktning Energi och miljö är du välkommen till en mottagning där du får lära känna din nya klass och din nya sektion, W-sektionen! Mottagningen börjar 10 augusti och håller på i tre veckor. Dom två första veckorna är innan skolan börjar för att du ska få bästa starten på KTH och mottagningen avslutas den tredje veckan när skolan har börjat. Inga event under den tredje veckan kommer krocka med schemalagd tid i skolan! Vi hoppas du är supertaggad, vi är supertaggade på att träffa dig! Mer info kommer du få i ett mejl närmare start men om du undrar något är det bara att kontakta oss på mottagningen@w-sektionen.se.

Viktig information angående mottagningen och COVID-19:
Vi tar rådande situation på största allvar och har planerat alla mottagningens event baserat på Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Detta innebär att social distansering, god hygien och ingen trängsel har varit högst prioriterade vid all planering. Om ni har frågor kring COVID-19 och mottagningen är ni också välkomna att kontakta oss på mottagningen@w-sektionen.se.

Ha en toppenavslutning på sommarlovet så ses vi snart!

Kram från Presidiet och alla mottagare på Energi och Miljö!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *